Venstre opstiller Jess V Laursen som Spidskandidat til Regionsrådet i Nordjylland

Skrevet af , okt 10, 2012 i Politik, Slider | 0 kommentarer

Venstre opstiller Jess V Laursen som Spidskandidat til Regionsrådet i Nordjylland

KæreVenstre medlem i Mariagerfjord.

Formand for Mariagerfjord Venstre Bjarne M. Berthelsen udtaler at: 
Venstre Mariagerfjord har opstillet nuværende regionrådsmedlem for Venstre, Jess Laursen som formandskandidat for Regionsrådet i Nordjylland til valget i november 2013.

Jess har en bred erhvervs erfaring og samtidig har Jess et godt kendskab til det politiske liv, dels somtidligere byrådsmedlem og som nuværende medlem af regionsrådet. Jess er formand for Sygehus Himmerland bygge udvalg og senest gjorde Jess en stor indsats for få opført Akut Modtage Afsnittet i Hobro, som blev indviet i 2012.

Som formand for Venstre Mariagerfjord vil jeg opfordre til, at du møder op til opstillingsmødet, således at vi kan få Jess Laursen valgt som Venstres spidskandidat til Regionsrådsvalget næste år.

Torsdag d. 25 Oktober 2012 – Kl. 19.00 – Brovst Hallen, Damengvej 2, 9460 Brovst

Mvh . Bjarne M. Bertelsen

 

Jeg er opfordret til at opstille som spidskandidat for venstre til Regionsrådet i Nordjylland og

er indstillet af Venstre i Mariagerfjord kredsen.

Og jeg har sagt ja-tak til udfordringen!

 

Hvem er jeg :

Jeg hedder Jess V Laursen og er 56 år gammel, oprindelig udlært elektriker, derefter i søværnet og senere ansat i Jydsk telefon og i TDC som tekniker og konsulent. Født i Skelund på Solgården, som min far og farfar drev som frugtplantage, og som i dag rummer Ridehal og hesteopstaldning. For 26 år siden overtog vi naboejendommen Vestervanggaard, som var tilplantet med kirsebær og solbær, og herefter var familien bæravlere i ca. 20 år. Efter afhændelsen af bærproduktionen driver jeg lidt fritidslandbrug på de 85 tønder land.

Mine aktiviteter er mangfoldige og spænder bredt og skal noget fremhæves kunne det være nogle år med købmandsdrift i Skelund, 10 år med anbragte unge mennesker og sidste skud på stammen er Virksomhedscenter Øst, som jeg ejer sammen med min makker og hvor én af de spændende aktiviteter er BaZar Skelund på Solgården.

Familien:

Gift med Hanne som er folkeskolelærer og ansat på bostedet Landbo som lærerVi har 3 voksne børn; Mikkel, som er gift med Tina og har Eya på 3½ år. Mikkel har startet sit eget fitnesscenter ”MyHeart.dk”. Mads, som er færdiguddannet folkeskolelærer har job på Vejgård Østreskole og sideløbende er professionelt udøvende musiker. Og endelig er der Morten, som er udlært elektriker og arbejder pt. i Trondheim og bor sammen med Christine i Aalborg. Jeg har stadig min Mor på 91½ som befinder sig godt på Bernadottegården.

Mine tillidsposter:

 • Skelund Landsbyforening. 23 år som bestyrelsesmedlem, heraf 14 år som formand.

 * Spar Nord. Sidder på 24. år i Spar Nords Bankråd i Mariagerfjord.

Mariagerfjord Erhvervsråd. Medlem af repræsentantskabet

HEF. Medlem af repræsentantskab

 

Min politiske tilgang og motivation for at stille op:

Vi har i familien altid diskuteret og talt om politik og min aktive deltagelse som politiker startede i 1994, hvor

jeg blev valgt ind i Hadsund byråd, og senere i Mariagerfjord byråd.

I 2009 stillede jeg ikke op til byrådet, men stillede op til det Nordjyske Regionsråd og jeg blev valgt med 2007

stemmer. Både i byråd og regionsråd har jeg haft udvalgs- og formandsposter, som giver mig en god og

bred viden om, samt afsæt til de politiske udfordringer.

Grunden til at jeg nu stiller op som spidskandidat for venstregruppen og for regionsrådet er ikke kun fordi min

kreds i Mariagerfjord og kolleger i Regionsrådet har opfordret mig til det, men i høj grad også drevet af lysten

til at sætte mig i spidsen for venstregruppen, og derigennem være med til at holde gruppen samlet, samt

sikre at Venstres dagsorden i Regionsrådet følges.

 

Statements:

 

Birgitte Josefsen, Folketingsmedlem og Regionsrådsmedlem (V)

Venstre og Region Nordjylland har brug for en stærk indsats fra en engageret og erfaren politiker, som viludnytte de mange muligheder der ligger i det regional politiske arbejde, til at skabe gode forhold for allenordjyske borgere der har brug for et sundhedstilbud, og til at sikre udvikling og vækst i hele Regionen.

Den indsats kan regionsrådsmedlem Jess V. Laursen levere.”

Mariann Nørgaard, Byrådsmedlem Aalborg Kommune (V)

”Med Jess Laursen i spidsen for Venstre i Region Nordjylland stiller Venstre med en resultatorienteret og dygtig politiker, der går efter indflydelse, og som tager ansvar. Samtidig har Jess en meget fin og venlig facon, som ikke blot gør ham vellidt, men som også medvirker til et godt samarbejdsklima både i Venstre og også med øvrige samarbejdsparter.

Venstre vinder valget i Region Nordjylland med Jess Laursen som spidskandidat”

Bjarne M. Bertelsen, Formand Venstre i Mariagerfjord

”Venstre Mariagerfjord har opstillet Jess Laursen, fordi han har et bredt kendskab til Nordjylland og dets udfordringer. Jess har en smittende energi og sammen med solide sociale kvaliteter, vilje og indsigt vil Jess Laursen være en særdeles god formand for Regionsrådet”

Jan Vestergaard, Kompagnon Virksomhedscenter Øst

”Som kompagnon og god ven har jeg lært Jess Laursen at kende som en mand, der har en god evne til at bevare overblik i pressede situationer, samt at være konstruktiv på at løsninger nogle gange kræver, at man skal gå på kompromis med sine ideer og holdninger. Det politiske liv brænder han 100% for, og de mange års erfaring indenfor såvel politik og erhvervsliv, krydret med et altid godt humør, betyder at Jess bliver et stort aktiv i spidsen for Venstre i Regionsrådet”.

Martin Bech , Regionsrådet :

”Jeg har kendt Jess siden januar 2010 hvor vi begge, for første gang, var blevet valgt til Regionsrådet. Jeg kender Jess som en kompetent, bundreel og professionel mand og de seneste tre års samarbejde med Jess har kun overbevist mig om at han er den rigtige mand til at føre Venstre til sejr.”

Tina Nedergaard, folketingsmedlem og Borgmesterkandidat i Mariagerfjord:

“Jeg har lært Jess at kende som en engageret, tillidsskabende og innovativ politiker. Jeg er overbevist om, athan vil gøre et fremragende arbejde som regionsrådsformand”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.