Velkommen til min nye hjemmeside – håber du får lyst til at gå på opdagelse

Skrevet af , jul 16, 2012 i Familien, Politik, Slider | 0 kommentarer

Velkommen til min nye hjemmeside – håber du får lyst til at gå på opdagelse

 

På hjemmesiden kan du følge lidt med i hvad jeg beskæftiger mig med,-

Jeg hedder Jess V Laursen og bor på Vestervanggård i Skelund,- jeg er 56 år gammel og har boet sammen med min kone Hanne siden børnehaveklassen (næsten),- Hanne er folkeskolelærer og jeg selv er oprindelig udlært som elektriker derefter en tur omkring søværnet med en enkeltfags HF ,- og derefter ansat ved Jydsk telefon og senere TDC – som tekniker og konsulent o. for 26 år siden overtog vi min storbrors ejendom som var tilplantet med kirsebær og solbær og vi var bær-avlere i ca. 20 år. – herefter blev det til købmandsdrift i Spar Skelund igennem nogle år. Og en del år med anbragte unge er det også blevet til.

Vi har 3 voksne sønner og 3 svigerdøtre og et barnebarn – alle er godt i gang som selvstændig, folkeskolelærer og elektriker

Jeg har været meget privilegeret at have fået lov til at arbejde med mange forskellige ting igennem mit arbejdsliv

jeg sidder på 23 år i bestyrelsen for Skelund Landsbyforening og har igennem de sidste 14 år været formand. og sidder på 24 år i Spar Nords bankråd i Mariagerfjord og pt. som næstformand , jeg er medlem af Mariagerfjords repræsentantskabet i Erhvervsrådet og sidder i HEF repræsentantskab

Jeg driver lidt landbrug, men det er “handlen” og dialogen der ligger mig mest på sinde,-  og sidste skud på stammen er BaZar Skelund som er et marked jeg har sammen med min kollega  ,-  og jeg har været selvstændig de sidste 10 år på fuldtid

min politiske tilgang er :

Mit hjem, familie og min opdragelse , medlem af Hadsund byråd og derefter Mariagerfjord Byråd , og nu er jeg medlem af Det Nordjyske Regionsråd,- herunder 2 udvalg : beslutningsprocesser og Mangfoldighed ,- og Sundhedsinnovation og Erhvervs-samarbejde , Ø-LAG, styregruppen for det Nordjyske EU-Kontor , styregruppen for Kvarterhuset i Aalborg Øst og styregruppen for sundhedsaftaler med Aalborg Kommune,- og det er et utroligt spændende arbejde med mange nye kontaktflader

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.