Læsø LAG møde onsdag d. 21 nov. 2012

Skrevet af , nov 21, 2012 i Politik | 0 kommentarer

Jeg skal til LAG møde ( Landdistrikternes Aktions Gruppe) onsdag d. 21 nov . og vil glæde mig meget – Læsø er en aktiv ø med mange ildsjæle, der er gode til at skaffe penge til øen- og arbejder for at sikre arbejdspladser og glæden ved at at bo på Læsø

– Min rolle i LAG-Læsø er at jeg er valgt til bestyrelsen via mit medlemsskab af Regionsrådet i Nordjylland – og LAG -Læsø er ligeledes i et tæt samarbejde med LAG Samsø og LAG Ærø – og der holdes 2 årlige møder de 3 LAGér imellem,- og det er på skift mellem de 3 øer.

Arbejdet er særdeles spændende og de 3 øer gør meget for at tiltrække turister og nye borgere til øerne

mvh Jess V Laursen

  Læsø er altid et besøg værd………………..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.