Venstretræf på Bygholm Landbrugsskole i Horsens

Skrevet af , feb 3, 2013 i Politik, Slider | 0 kommentarer

Venstretræf på Bygholm Landbrugsskole i Horsens

Venstre træf på Bygholm Landbrugsskole i Horsens

 

 v/Jess Laursen, Spidskandidat for Venstre til Regionsrådsvalget 2013

Teglbakkevej 36, Skelund, 9560 Hadsund, mail.: jevil@rn.dk mobil 40 32 53 77

 

 Lørdag den 26. januar var jeg inviteret til Venstretræf i Horsens, hvor alle venstreformænd og spidskandidater fra hele landet var inviteret.

 

 Dagen bestod af flere gode indlæg fra venstres hovedbestyrelse, derefter gruppearbejde og som afslutning kom Venstres næstformand og gruppeformand Kristian Jensen fra FT. og gav indspark samt gode ideer/råd om den fælles valgkamp, som jo allerede er startet. 

 

 Konstitueringen efter valget kan være lige så stor en opgave som selve valgkampen, og gruppearbejdet var derfor 3 forskellige temaer der alle omhandlede konstituering.

 

 Jeg har nu fået overdraget næstformandsposten i Venstres gruppe i Regionsrådet, og dette, samt mit valg som spidskandidat den 25. oktober sidste år i Brovst hallen, åbner nu mulighed for, at jeg kan tage rundt til møder i Venstre i hele Nordjylland. Både for at præsentere mine holdninger og tanker om Regionens fremtid under Venstres ledelse, men også med formål at få flere venstrefolk til at stille op som kandidater.

 

 Min plan er, at vi til RV13 skal have en kandidatliste bestående af det absolut bedste hold, jeg kan nævne at der pt. er flere der har henvend sig til mig og gerne vil stille op til RV13 og jeg sender samtidig budskabet om, at er der andre, som går i overvejelser om at stille op, er jeg klar til en helt uforpligtende snak omkring arbejdet, der følger med at sidde i Regionsrådet.

 

 F.eks. Mariagerfjord skal stille med 3 kandidater plus spidskandidaten, og jeg kan fortælle, at der fra andre af de 11 kommuner i Nordjylland er flere gode og kendte navne med på kandidatlisten. og det er jo dejligt at mange af de “gamle” som er medlem af regionsrådet også stiller op igen til RV13

 

 Der er opstillingsmøde til Regionsvalget i Mariagerfjord kommune på Restaurant Da Vinci i Hadsund mandag d. 11 marts 2013, og jeg håber, at mange kommer og deltager i mødet.

 

 På vegne af Venstre i Regionsrådet i Nordjylland, vil jeg ønske alle en god opstart på valgkampen og dette med et samtidigt stort ønske om et udvidet og godt samarbejde mellem alle kommuner i Nordjylland og Regionen.

 

 Vi kan kun vinde valget, hvis vi har samme ”retning” og tror på sejren – men der er ikke noget, der kommer ”af sig selv” – så der skal arbejdes fra alle sider!

mvh

Jess V Laursen

Spidskandidat for venstre til RV13

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.