Jeg er valgt som ny formand for Venstregruppen i Regionsrådet til næste valg

Skrevet af , okt 27, 2012 i Politik, Slider | 0 kommentarer

Jeg er valgt som ny formand for Venstregruppen i Regionsrådet til næste valg

– Efter en valghandling er der peget på mig som ny formand for venstre gruppen til Regionsrådet til næste valg … Jeg vil gerne takke alle der kom og støttede  … Nu skal arbejdet fortsætte i venstres regionsråds gruppe i Nordjylland … Jeg vil glæde mig meget til det fremtidige arbejde og har fået mange dejlige kommentarer og med ønsket om et tæt og godt samarbejde- og  ser frem til vores nye “hold” på den offentlige “scene” –

mvh

Jess V Laursen

medlemsvalgt ny formand

for V-regionsrådsruppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.