Glædelig jul og et godt nytår 2012

Skrevet af , dec 21, 2012 i Familien | 0 kommentarer

Julehilsen 2012

 

Kære alle                                                                                 Skelund 21 dec. 2012

I Skelund og  stor omegn

 

Så er der juletid igen– et år er gået forbavsende hurtigt. og det er så nu. at vi skriver vores oplevelser i 2012 og julebrevet, mens vi tænker tilbage på hele 2012.

 Vi har haft et begivenhedsrigt år med mange oplevelser og det var selvfølgelig af de gode og af de mindre gode…… I får en lille historie her……..

Året bød på rejser: Vi har igen haft fornøjelsen af at være i Alanya – denne gang med Inge og Jørn som vi også rejste til Barcelona sammen med i 4 skønne dage og direkte fra Aalborg ,- ja og vi boede ved en der hed Ivan fra Bolivia. Barcelona er en charmerende by med en masse mennesker og en meget bred kultur fra hele verden. Jess mener. at vi skal se andet end Alanya, – så det gør vi så…

I år blev båden luftet 1 uge på Limfjorden indtil ”Skipper Jess” fik et hold i ryggen. og skippers kone fik nok af dårlig dansk vejr med en del regn og nul sol… derefter 5 dage i det nordtyske land, hvor vi startede i Kiel, Hamburg og sluttede i Brunsbuttel – ja og det der hvor Kieler kanalen løber ud i Elben… og det kan anbefales som noget helt andet …som et lille stykke Panama

 I efteråret var vi 8 dage i Istanbul og kom hjem helt store i hovedet af at være sammen med hen imod 19 mio. mennesker og ufattelig meget larm i det gamle sigøjnerområde. hvor vi havde 4 overnatninger og derefter 3 dage i det mere mondæne Taksim område, det var som at rejse fra Hanoi til Barcelona på 10 min. og kun500 meteri afstand. Istanbul skal besøges igen, og drømmen er at køre igennem Tyrkiet og ende nede i vores lejlighed i Alanya….

 Jess har travlt i regionen, er blevet valgt til spidskandidat for venstre til regionsrådsvalget d. 19 nov. 2013 men har dog tid til at være ”reservevicevært” på Hadsund ButikCenter. det er blevet til en del rejser og møder for Jess i 2012 via ”politikken”. BaZar Skelund fik en fin start og har nu rundet åbning nr. 14 og der er en god søgning hver gang – og det er takket være alle de forskellige fødevarer sælgere der er på BaZaren hver gang. 

 Hanne er rigtig glad for sit arbejde på STU-Landbo (særlig tilrettelagt undervisning) – som er ungdomsuddannelses med særlige behov. og disse dejlige elever giver Hanne mange dejlige og gode oplevelser.

Vores børn har det godt og har meget at ”rive” i, – Tina og Mikkel har starte et nyt firma som hedder ”Myheart.dk”  i Hadsund,  og har en travl hverdag, de har fået et nyt familiemedlem som hedder Felix og det er Mulles fætter. Eya er snart 4 år og et meget erfarent  børnehavebarn med meget fart på

 Mads blev færdig som lærer i sommeren 2012 og var den heldige ”vinder” af et job som årsvikar på Vejgård Østre Skole. Mads har en sød kæreste der hedder Henriette og de flytter sammen i Prinsensgade i kerne af Aalborg 1. marts 2013 .

 Morten har haft et livligt år med mange forskellige arbejds områder – lige fra militæret, lagerarbejde og nu som elektriker i Bergen, Stavanger og sidst i Tronheim – det er natarbejde med 12 dage i Norge og  9 dage hjemme – og rimeligt godt betalt og med mange timer.

 Morten og Christine bor i Aalborg i lejlighed men landet ”trækker” og de leder efter hus/ lejlighed i Hadsund området lige nu.

 Farmor Anna har lige bestilt fødselsdagsfest på Da Vinci og bliver 92 år- Mor Anna trives godt på Bernadottegården  i Hadsund og syntes at det er et dejligt hotel hun bor på.

 Julen holdes hos Mikkel og Tina i Markedsgade i Hadsund og det glæder vi os til, 1 juledag ved Aars – familien og nytårsfaten her på Vestervanggård sammen med de gamle venner fra nærområdet

 I ønske alle en rigtig god- fredfyldt- rolig- hyggelig- fedtfattig- glædelig jul og et godt lykkebringende nytår

 

kærlig hilsen 

og Glædelig jul

 Hanne og Jess

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.